Velkommen Træet Haven Skoven Om Weibel Kontakt
Træet
Hvad enten du skal have fældet en lille rødgran i baghaven, nedtaget den store gamle blodbøg i forhaven, eller plantet et nyt dejligt træ - så vil vi varetage opgaven med lige stort engagement.

Fældning
Indenfor kategorien træfældning, findes der flere forskellige måde at udføre opgaven. Herunder beskrives et par eksempler.

  • Står træet så det kan "falde" uhindret i en given retning, kan det i de fleste tilfælde lade sig gøre at lægge træet ned i løbet af relativt kort tid, og derfor til en relativ lav pris.

  • Står træet tæt ved bygning, hegn, el ledninger eller andet der gør det farligt eller umulig at lægge det ned i et stykke, skal det oftest tages ned ved klatring. Dette betyder at vi klatrer til toppen af træet, og skærer det ned "oppefra". På den måde har vi fuld kontrol over hver enkel del af krone og stamme, når det skal til jorden. Når vi klatrer i træer, sker det med professionelt udstyr, og kun af specialuddannede medarbejdere.

  • Hvis træet er angrebet af råd/svamp, er faldet i storm, eller andre situationer hvor klatring ikke er muligt, kan træet fældes fra lift eller med kran.

Træpleje/beskæring
Vi er uddannede i at beskære træer. Hvad enten det drejer sig om æbletræer, stynede træer, eller en kronreduktion, så finder vi den mest korrekte beskæring og metode.

Vi udfører kronreduktion af træer, hvor man ønsker en større lysgennemstrømning, eller en "lettere korne". Vi laver "kroneløftning", hvor vi uden at svække træet, tager de nedre grene af træet, og dermed lader sol og lys komme ind under kronen.

Bortskaffelse af grene og stammer
Er det for stor en opgave at komme af med grene og andet afklip, tager vi os også gerne af denne del. Vi kan selv køre affald væk, og er mængden meget stor, bruger vi gerne en vognmand til opgaven. Grønt affald er ikke dyrt at få kørt væk med vognmand, da prisen pr. ton er relativt lav.

Flishugning
Vi kan flishugge det grønne affald, og enten bortskaffe flisen, eller det kan bruges som bunddække i havens bede.

Stubfræsning
Vi råder over stubfræsere, som kan fjerne ethvert spor efter det fældede træ. Stubfræsningen gør at stubben/stødet fra træet fjernes til under jordniveau, hvorefter der for eksempel kan sås græs.

Plantning
Når træet er fældet og stubben/stødet er fræset væk, er det en fin mulighed for at plante et nyt træ. Et nyt træ på 2-3 meter, kan erhverves til en fornuftig pris, og på den måde kan der hurtigt komme et nyt træ i haven. Vi er specialister i at plante træer i alle størrelser, og laver gerne et uforpligtende tilbud på nyplantninger.

Stormskader/forsikringsskader
Ved stormfaldne træer, kan vi tilkaldes med kort varsel.
Ved varslet storm er telefonen åben hele døgnet!
Weibel Træpleje er medlem af Dansk Træplejeforening

Weibel Træpleje er fuldt forsikret i Gartnernes Forsikring, med dækning af ting- og personskade.


Vi handler hosSamarbejdspartnere

Anne Brandt
Have- og landskabsarkitekt mdl.
Smedebakken 5
8544 Mørke
Tlf 60 89 00 33
CVR. 27608841
www.annebrandt.dk


Peter Agger
Gartner & aut. kloakmester
Gl. Oustrupvej 21
8544 Mørke
Tlf 86 97 42 20
Mobil 40 73 42 20
CVR. 18353784
www.peteragger.dk


Knud Doodle
Tømrer & Snedker
Stensvej 10
8544 Mørke
Tlf 25 78 46 44
Mobil 86 97 46 66
CVR. 33771142
www.knoodle-inc.dk
Weibel Træpleje   |   Sofienlund 18   |   8543 Hornslet   |   Tlf: 2980 4094   |   E-mail: dan@weibel-traepleje.dk