Velkommen Træet Haven Skoven Om Weibel Kontakt
Haven
Vi udfører de fleste opgaver i private haver, samt vedligeholdelse af grønne områder omkring virksomheder og foreninger.

Hækklipning
Vi klipper hække - alle typer og former, samt bortskaffer afklip.
Det kan være en fordel at lave en aftale om regelmæssig hækklipning, da der ofte er mange opgaver i kalenderen i løbet af sommerhalvåret.

Græsslåning og vedligehold af græsplænen
Vi slår græs - rigtig meget græs!
Vi laver også vedligeholdelse af græsplæner, hvor der kan gødskes, mosfjernes, tilføres topdress eller anlægges helt ny plæne.
Det kan være en fordel at lave en aftale om regelmæssig græsslåning, da der ofte er mange opgaver i kalenderen i løbet af sommerhalvåret.

Planteopgaver
Vi planter de fleste former og størrelser af stauder, løgplanter, træer og buske. Vi kan give tilbud på indkøb af alle former for planter og træer, da vi har gode rabatordninger med de førende planteskoler.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Have etablering og planlægning
Vi samarbejder med meget dygtige have- og landskabsarkitekter, og kan derfor påtage os at lave samlede løsninger fra skitse og plantegninger, til det færdige resultat.

Etablering af terrasser og havebelægning
Vi samarbejder med dygtige tømrervirksomheder og anlægsgartnere, og kan lave samlede tilbud på etablering af terrasser og belægning, samt omkringliggende beplantning.
På den måde tænkes planter og træer ind i planen fra starten!

Etablering af højbede
Vi opstiller og rådgiver gerne omkring opstilling og indkøb af højbede, som i den rigtige sammenhæng kan tilføre en have utrolig værdi. Det er vigtigt at bruge de korrekte materialer, og opsætte højbedene på et stabilt underlag.

Opstilling af drivhus
Har du indkøbt et drivhus, som du ikke magter selv at opsætte, vil vi gerne påtage os opgaven - eller går du med tanker om at købe/bygge et drivhus, vil vi gerne rådgive dig i den forbindelse.

Sommerhustilsyn
Som noget nyt, påtager vi os opgaver med tilsyn af sommerhuse. Vi kan indgå aftale om løbende tilsyn af sommerhuse igennem hele sæsonen, eller i løbet af en aftalt periode.
Ved tilsyn kan vi sikre os, at alt er som det skal være, og melde tilbage til ejeren. Vi kan også påtage os det fulde arbejde med at passe sommerhuset og haven, med hækklipning, græsslåning og andre typer af havearbejde.

Sommerhustilsyn kan være værdifuldt for sommerhusejeren der udlejer sit sommerhus, og bor langt fra huset, eller ejeren der ikke har lyst til at bruge tid på vedligehold og tilsyn.
Indbrud eller et sprunget vandrør i et sommerhus kan have store konsekvenser for huset, hvis det ikke opdages i tide.
Weibel Træpleje er medlem af Dansk Træplejeforening

Weibel Træpleje er fuldt forsikret i Gartnernes Forsikring, med dækning af ting- og personskade.


Vi handler hosSamarbejdspartnere

Anne Brandt
Have- og landskabsarkitekt mdl.
Smedebakken 5
8544 Mørke
Tlf 60 89 00 33
CVR. 27608841
www.annebrandt.dk


Peter Agger
Gartner & aut. kloakmester
Gl. Oustrupvej 21
8544 Mørke
Tlf 86 97 42 20
Mobil 40 73 42 20
CVR. 18353784
www.peteragger.dk


Knud Doodle
Tømrer & Snedker
Stensvej 10
8544 Mørke
Tlf 25 78 46 44
Mobil 86 97 46 66
CVR. 33771142
www.knoodle-inc.dk
Weibel Træpleje   |   Sofienlund 18   |   8543 Hornslet   |   Tlf: 2980 4094   |   E-mail: dan@weibel-traepleje.dk